VakıfBank'ın güzel yıldızı Zehra Güneş: Yeni hedeflerimize odaklanma zamanı

VakıfBank'ın oyuncuları Zehra Güneş, Kübra Akman, Cansu Özbay, Michelle Bartsch-Hackley ve Aylin Sarıoğlu, yeni sezonda mücadele edecekleri 5 kupanın hepsini kazanmak istediklerini dile getirdi.

VakıfBank, yeni sezonu dün düzenlediği medya günü ile açtı. Sarı-Siyahlılar'ın güzelliğiyle tüm dünyanın hayran olduğu milli yıldızı Zehra Güneş, bu sezon da 5 kupaya birden talip olduklarını söyledi.

"Küçüklükten beri oynadığım takım arkadaşlarım (Derya Cebecioğlu ve Buket Gülübay), bu sene tekrardan takıma geri döndü ve altyapıdan çıkan oyunculara göre bir tık daha fazlayız normale göre. Umarım 35. sezonda çok genç ve dinamik bir kadroyla 5 kupayı alıp yeniden 'VakıfBank Efsane' olarak ismimizi duyurabiliriz. Şu anki hedefimiz bu. Umarım son gün çok mutlu bir şekilde tekrardan burada buluşabiliriz."

VakıfBank'ın güzel yıldızı Zehra Güneş: Yeni hedeflerimize odaklanma zamanı

Zehra Güneş, takımda genç sayısının artmasına değinerek, "Dediğim gibi altyapı oyuncusu olarak bir tık daha fazlayız bu sene. Bu gençlik ateşinin bazen maçları çok farklı yerlere taşıdığını düşünüyorum. Umarım bu sezon da böyle çok maç izleyeceğiz ve pozitif yanlarını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yaz aylarında milli takım ile 3 büyük turnuva oynadıklarının hatırlatılması üzerine güzeller güzeli orta oyuncusu, "Çok uzun bir maratondaydık hepimiz. Bazen fiziksel, bazen mental olarak çok zorlandık. Ama ufak da olsa bir ara verdik ve şimdi yeni hedeflerimize odaklanma zamanı. Yeni hedeflere odaklandıkça yorgunluğunu, bulunduğun durumu, tatil yapmadığını unutuyorsun. Biz alışkınız bu duruma. Hiç zorlayacağını düşünmüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

VakıfBank'ın güzel yıldızı Zehra Güneş: Yeni hedeflerimize odaklanma zamanı - Resim : 2

KÜBRA AKMAN: ŞAMPİYONLAR LİGİ EKSİK KALDI

"Bu sezon hedefimizde 5 kupa var. Onlar için çalışıyoruz. Çok yoğun bir çalışma temposundan geldik. Çalışmaya da devam edeceğiz. İnşallah bu sezon, hepimiz için en güzeli neyse o olur. Geçen sene, pandemiden sonra ilk sezon olduğu için tabii ki herkes öncelikle sağlığını düşünmek zorundaydı. Bu takımların içinde psikolojiyi bozan bir şey oldu. Geçen sezon sadece sağlımıza bir şey olmasın, elimizden gelenin en iyisini yapalım ve en güzel şekilde bitirelim dedik. Bunu Türkiye Ligi'nde başardık. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde bunu yapamadık ama bu sene onu da tamamlayacağımızı düşünüyorum."

CANSU ÖZBAY: 5 KUPANIN HEPSİNİ ALMAK İSTİYORUZ

"5 kupanın hepsini almak istiyoruz. En büyük hedefimiz, 5 kupanın hepsini kazanabilmek ve bu sezonu çok güzel bir sezon yapabilmek. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde gümüş madalya aldık. Bu sezonki hedefimiz altın madalyayla sezonu kapatmak. Umarım istediğimiz hedefe ulaşabiliriz. Biz çok güzel bir milli sezon dönemini kapattık. Artık yeni sezon, VakıfBank'tayız. Yorgunlukların hepsini unuttuk. Önümüzde çok güzel bir sezon var. Çok keyifli bir sezon olacağına inanıyorum. O yüzden bu yorgunluğumuz geride kaldı."

HACKLEY: ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

"Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadık ama çok büyük bir tecrübe yaşadık. Bu tecrübeyi de bu sezon iyi kullanıp Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak istiyoruz. Takımımıza yeni katılan arkadaşlar var. Hep birlikte yoğun bir çalışma dönemindeyiz. Bu yıl hedeflerimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

AYLİN SARIOĞLU: BÜTÜN KULVARLARDA ALTIN 

"Gerçekten yoğun bir sezon olacak. 35'inci sezonunda bu takımda bulunduğum için çok mutlu ve gururluyum. 5 kulvarda herhangi bir önceliğimiz yok. Bütün kulvarlarda altın madalyayı hedefliyoruz. Geçen sene kaçırılan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu bu sene kazanmak istiyoruz. Çok yoğun bir sezon bizi bekliyor. Bu sezon taraftarımızla birlikte olacağız, bu bizi çok mutlu ediyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Burada olmaktan çok mutluyum."

VakıfBank'ın güzel yıldızı Zehra Güneş: Yeni hedeflerimize odaklanma zamanı ile ilgili etiketler VakıfBank zehra güneş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.