Vakıfbank tarih yazıyor!

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Vakıfbank, deplasmanda 3-0 kazandığı maçın rövanşında konuğu Volero Zurich'e 25-12, 25-14 ve 25-17 ile yine set vermedi ve adını üst üste 6. kez Final Four'a yazdırdı. 5-6 Mayıs'ta oynanacak Final Four'a bu yıl Romanya'nın başkenti Bükreş ev sahipliği yapacak.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi 6’lı Play-Off Turu’nda mücadele eden temsilcimiz Vakıfbank, konuğu Volero Zurich’i 25-12, 25-14 ve 25-17’lik setlerle 3-0 yenerek adını Final Four’a yazdırmayı başardı. İlk maçı da deplasmanda 3-0 kazanan temsilcimiz karşılaşmanın ilk iki setini alarak Bükreş biletini alırken formalite seti şeklinde oynanan son seti de 25-17 kazandı ve üst üste 6. kez Final Four’a kaldı ve muhteşem başarılarına bir yenisini ekledi. Vakıfbank’ta Ting Zhu 21 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.

2011, 2013 ve 2017’de Avrupa’da 1 numaralı kupayı müzesine götüren Vakıfbank, Final Four’un ev sahibi CSM Volei Alba Blaj ve Dinamo Kazan’ı 3-0 ve 2-3’le geçmeyi başaran İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano ile birlikte Final Four’da yer alma hakkı kazandı. Galatasaray ile Igor Gorgonzola Novara’yı bir araya getiren eşleşmenin galibi 5-6 Mayıs’ta oynanacak dörtlü finalin son biletine sahip olacak.

Vakıfbank tarih yazıyor! ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.