Vakıfbank, Şampiyonlar Ligi'nde finalde!

Avrupa Voleybolunda kulüpler arasındaki bir numaralı kupa olan CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Finalde mücadele eden VakıfBank, İtalyan ekibi Imovo Volley'i 3-2 yenerek finale yükseldi. Avrupa kupalarında en başarılı Türk takımı olan VakıfBank, 2011, 2013 ve 2017 yıllarından sonra bir kez daha bu kupayı müzesine götürmek istiyor! Dörtlü Final'deki diğer mücadelede diğer temsilcimiz Galatasaray, ev sahibi CSM Volei Alba ile karşı karşıya gelecek.

Voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'de mücadele edecek VakıfBank, geçen yıl finalde mağlup ettiği İtalyan ekibi Imovo Volley'le bu yıl yarı finalde karşılaştı! İlk seti 25-22 önde tamamlayan temsilcimiz, ikinci sette de rakibine 25-21'lik üstünlük kurdu ve maçta 2-0 öne geçti. Temsilcimiz sonraki iki seti 25-17 ve 25-15 kaybetti. Tie-break'e kalan maçta Vakıfbank, 5. seti 16-14 kazandı ve finale çıktı.

VakıfBank'ın finaldeki rakibi, 19:00'da başlayacak olan CS Volei Alba Blaj-Galatasaray maçından sonra belli olacak. Bu kupayı daha önce 2011, 2013 ve 2017 yıllarında müzesine götüren temsilcimiz, final maçına yarın çıkacak.

Öte yandan üst üste 6., toplamda ise 10. kez Dörtlü Final'de mücadele edecek VakıfBank, müzesinde birçok uluslararası şampiyonluk kupası barındırıyor.

Vakıfbank, Şampiyonlar Ligi'nde finalde! ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.