Vakıfbank'tan %0.98 faizle konut kredisi! Peki nasıl başvuru yapılır? Konutta düşük faizler ne zamana kadar geçerli?

Vakıfbank'tan %0.98 faizle konut kredisi! Vakıfbank'ın aktif kredili müşterisi olan firmaların ürettiği konutlardan satın almak isteyen bireysel müşteriler, kampanyaya dahil olan firmaların da katkısıyla aylık yüzde 0.98 faizle 120 ay vadede 500,000 TL'ye kadar konut kredisi kullanabilecek. Yaşanan bu gelişmenin ardından vatandaşlar da internette Vakıfbank konut kredisi faizlerini araştırmaya başladı. Peki nasıl başvuru yapılır? Düşük faizler ne zamana kadar geçerli? Detaylar haberimizde...

Vakıfbank'tan %0.98 faizle konut kredisi! Ziraat Bankası'nın Cuma günü, inşaat şirketlerinin elinde bulunan konut stokunun eritilmesi için kendi müşterisi olan konut inşaat şirketlerinden ev alanlara aylık yüzde 1'in altında faizle kredi imkanı getirmesinin ardından şimdi de Vakıfbank'tan bu yönde bir avantaj kampanyası başlatıldı. Peki 0.98 faizle Vakıfbank konut kredisi nasıl alınır? Nasıl başvuru yapılır? Vakıfbank düşük faizler ne zamana kadar geçerli? İşte tüm detaylar...

Vakıfbank'tan %0.98 faizle konut kredisi! Peki nasıl başvuru yapılır? Konutta düşük faizler ne zamana kadar geçerli?

VAKIFBANK 0.98 FAİZLE KONUT KREDİSİ İMKANI!

Vakıfbank aktif kredili müşterisi olan firmaların ürettiği konutlardan satın almak isteyen bireysel müşterilere, kampanyaya dahil olan firmaların da katkısıyla aylık yüzde 0.98 faizle 120 ay vadede 500,000 TL'ye kadar konut kredisi kullandıracak.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, uygulama kapsamındaki konut kredisi ödemelerinin bir kısmı firmaların Vakıfbank'taki ticari risklerine mahsup edilirken kalan kısmı da ilgili firmalara nakit akışı sağlayacak.

Ziraat Bankası da Cuma günü, inşaat şirketlerinin elinde bulunan konut stokunun eritilmesi için kendi müşterisi olan konut inşaat şirketlerinden ev alanlara aylık yüzde 1'in altında faizle krediimkanı getirmişti.

VAKIFBANK

Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı ya da kısaca VakıfBank, 1954 yılında kurulmuş, Türkiye Bankalar Birliği'nin 2014 yılı raporuna göre Türkiye'nin aktif büyüklük açısından en büyük 7. bankasıdır.

VakıfBank, dönemin başbakanı Adnan Menderes'in özel talimatıyla 11 Ocak 1954 tarihinde 6219 sayılı özel kanunla ve 50.000.000 TL sermaye ile anonim ortaklık olarak kurulmuş ve 11 Ocak 1954 tarihinde faaliyete geçmiştir. VakıfBank sermayesinin %25,18'i, Kasım 2005 tarihinde halka arz edilmiş olup kalan sermayenin %43'ü Vakıflar Genel Müdürlüğü nezdindeki mazbut vakıflara, %15,64'ü mülhak vakıflara, %16,10'u mensuplarının üyesi olduğu T. Vakıflar Bankası Emekli Sandığı'na ve kalanı ise diğer hakiki ve hükmi şahıslara aittir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde New York'ta bir, Bahreyn'de Off-Shore ve Erbil'de olmak üzere toplam üç adet şubesi olan VakıfBank’ın ayrıca yurt dışında üç bankada da iştiraki bulunmaktadır. Bu bankalar Avusturya'da VakıfBank International AG (Viyana şubesi ve Almanya'da Frankfurt ve Köln şubeleri), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde World Vakıf Off-Shore Banking Ltd. ve Kıbrıs Vakıflar Bank. Ltd.’dir.

Vakıfbank'tan %0.98 faizle konut kredisi! Peki nasıl başvuru yapılır? Konutta düşük faizler ne zamana kadar geçerli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.