VakıfBank finalde!

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde Brezilya temsilcisi Praia'yı 3-1 yenerek finale yükseldi.

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yarı finalinde Brezilya ekibi Praia Clube'ü 25-21, 25-21 ve 25-18'lik setlerle 3-1 mağlup ederek, son altı senede üçüncü kez finale yükseldi.

FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda oynadığı son 10 maçı da kazanan sarı-siyahlılar, yarın TSİ 15:00'teki finalde Brezilya ekibi Minas Tenis Clube'le üçüncü kez dünyanın en büyüğü olmak için karşılaşacak.

MAÇTAN NOTLAR

Çinliler'den VakıfBank'a büyük destek

Shaoxing Olimpiyat Spor Merkezi'ne gelen 2 bine yakın Çinli taraftar, Praia Clube karşılaşmasında VakıfBank'a büyük destek verdi. Sarı-siyahlılar'ın Çinli yıldızı Zhu Ting'e ve VakıfBank'a tezahüratlar yapan Çinli taraftarlar, VakıfBank'ın finale çıkması nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

VakıfBank finalde! ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.