VakıfBank bayrağı köprüde dalgalandı!

Toplamda 10 kez katıldığı CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'de Avrupa'nın en büyük kupasını 4. kez Türkiye'ye getiren VakıfBank Spor Kulübü bayrağını Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne astırdı.

4-6 Mayıs tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'de üst üste 2 toplamda ise 4. kez Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götüren VakıfBank Spor Kulübü'nün 4 yıldızlı bayrağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asıldı. Üzerinde kazanılan 4 Avrupa şampiyonluğunu simgeleyen yıldızların olduğu bayrak, bir hafta boyuncu köprüde dalgalanacak.

CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk şampiyonluğunu 2011 yılında kazanan sarı-siyahlılar, 2013 ve 2017 şampiyonluklarının ardından Bükreş'te düzenlenen 2018 CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'de üst üste 2 toplamda ise 4. kez en büyük kupayı Türkiye'ye getirdi.

VakıfBank bayrağı köprüde dalgalandı! ile ilgili etiketler VakıfBank Fatih Sultan Mehmet Köprüsü cev şampiyonlar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.