VakıfBank, Aydın BŞB’ye set vermedi

VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 13. haftasında konuk ettiği Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Son Misli.com Sultanlar Ligi ve Axa Sigorta Kupa Volley şampiyonu VakıfBank, ligdeki 11. galibiyetini elde etti.

VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadelenin çekişmeli geçen ilk setini VakıfBank 25-21 kazandı. İkinci seti de 25-20 alan sarı-siyahlılar durumu 2-0’a getirdi. Son seti ise 25-16 hanesine yazdıran VakıfBank, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

VakıfBank’ta Zehra Güneş 15 sayıyla karşılaşmanın en skoreri olurken; Isabelle Haak 14, Michelle Bartsch-Hackley 13 sayı kaydetti.

VakıfBank, sıradaki maçında 9 Perşembe, TSİ 20.00’de CEV Şampiyonlar Ligi’nde Finlandiya ekibi LP Salo’nun konuğu olacak.


Salon: VakıfBank Spor Sarayı
Hakemler: Ebru Kaya, Metin Korkut
VakıfBank: Cansu Özbay, Kübra Çalışkan, Melis Gürkaynak, Isabelle Haak, Meryem Boz, Michelle Bartsch-Hackley, Zehra Güneş
Aydın BŞB: Merve Nur Öztürk, Greta Szakmary, Ergül Avcı Eroğlu, Emine Arıcı, Aslıhan Kılıç, Anna Nicoletti, Ezgi Dağdelenler Bektaş, Duygu Düzceler
Setler: 25-21, 25-20, 25-16
Süre: 81 dakika (27’, 29’, 25’)

 

VakıfBank, Aydın BŞB’ye set vermedi ile ilgili etiketler İstanbul VakıfBank voleybol Aydın Büyükşehir Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.