Vakalar azalsa da çalışmalar azalmıyor! Sultanbeyli Belediyesi korona önlemlerine aralıksız devam ediyor

Türkiye'de koronavirüs vakalarında sayı her geçen gün azalsa da Sultanbeyli Belediyesi önlemlerini azaltmıyor. Belediye çalışanları, önlemler kapsamında yaptığı çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son koronavirüs verilerine göre Türkiye'de son 20 gündeki en düşük vaka tespiti yapıldı.

Bunun yanında günlük vefat sayısı da 100 kişinin altına düştü. Vaka sayısındaki bu düşüş Sultanbeyli Belediyesi'nin çalışmalarını etkilemedi.

Belediye çalışanları, önlemler kapsamında yaptığı çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Vakalar azalsa da çalışmalar azalmıyor! Sultanbeyli Belediyesi korona önlemlerine aralıksız devam ediyor

BAŞKAN KESKİN'DEN PAYLAŞIM

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, yapılan çalışmalara ilişkin bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Salgının önüne geçmek için sosyal mesafenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Toplu beklemenin olabileceği mekanlara uyarıcı yer görsellerinin dağıtımına ve mekan önlerinin yer boyamasına devam ediyoruz. Kurallara uyalım, sağlıklı kalalım."

Vakalar azalsa da çalışmalar azalmıyor! Sultanbeyli Belediyesi korona önlemlerine aralıksız devam ediyor - Resim : 2

Vakalar azalsa da çalışmalar azalmıyor! Sultanbeyli Belediyesi korona önlemlerine aralıksız devam ediyor ile ilgili etiketler Sultanbeyli Belediye Başkanı Koronavirüs Korona Hüseyin Keskin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.