Vaka sayısı en çok hangi illerde azaldı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını haritası paylaşırken, son bir haftada vaka sayısı en az olan illeri açıkladı. Bakan Koca, "Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da düşme eğilimi devam ediyor. Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Bilecik, Karaman, Malatya, Kastamonu ve Isparta. Aşı ile bitecek" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan 5-11 Haziran haftasına ait İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı haritasını yayınladı. Bakan Koca, mesajına "Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da düşme eğilimi devam ediyor. Aşı ile bitecek." notunu düştü.

Vaka sayısı en çok hangi illerde azaldı?

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLER

Sağlık Bakanı Koca'nın bir diğer duyurusu son bir hafatada vaka sayısı en az olan iller oldu. Koca, "Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Bilecik, Karaman, Malatya, Kastamonu ve Isparta. Vaka sayılarında düşüş devam edecek aşı ile bağışıklık kazanacağız. Aşı ile bitecek." ifadelerini kullandı.

Vaka sayısı en çok hangi illerde azaldı? - Resim : 2

 

Vaka sayısı en çok hangi illerde azaldı? ile ilgili etiketler Fahrettin Koca vaka haritası haftalık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.