O ilde vaka sayısı artıyor! Vali uyardı

Koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı gözlenen Malatya'da vaka sayısında artış görülmeye başlandı. Vali Aydın Baruş, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak kurallara riayet edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uyulmaması nedeniyle kentte Kovid-19 vaka sayısının artmaya başladığını bildirdi.

Vali Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, vatandaşları, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara uymaya davet etti.

Baruş, paylaşımında, "Kurallara uyulmaması nedeniyle, son günlerde ilimizdeki Covid-19 vaka sayısı artmaya başladı. Lütfen kurallara riayet edelim. Maskeni tak, sosyal mesafeye dikkat et" ifadelerini kullandı.

O ilde vaka sayısı artıyor! Vali uyardı

 

O ilde vaka sayısı artıyor! Vali uyardı ile ilgili etiketler Malatya Koronavirüs Korona Vali Twitter Uyarı Aydın Baruş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.