Vaka sayısı 22 bine geriledi, can kaybı arttı

Türkiye'de son 24 saatte 281 bin 535 Covid-19 testi gerçekleştirildi. 22 bin 261 tesin sonucu pozitif çıktı, 138 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye'de son 24 saatte 281 bin 535 Covid-19 testi gerçekleştirildi. 22 bin 261 tesin sonucu pozitif çıktı, 138 kişi hayatını kaybetti. İyileşen ve karantina süresi dolanların sayısı 15 bin 685 oldu.

 

Vaka sayısı 22 bine geriledi, can kaybı arttı

BAKAN KOCA: "AŞI İLE SALGIN SON BULACAK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınının aşı ile son bulacağını söyledi. Bakan Koca, günlük Covid-19 tablosunu paylaşırken, "Vaka sayılarının seyrini kontrol altında tutmak için elimizdeki iki büyük imkan tedbir ve aşıdır. Aşı olup bağışıklık elde edene kadar tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Aşı ile salgın son bulacak." mesajını paylaştı.

Vaka sayısı 22 bine geriledi, can kaybı arttı ile ilgili etiketler koronavirüs salgını vaka sayısı 12 Ağustos 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.