Vaka sayılarının artması sonrası maske yasağı geri mi dönüyor? Bakan Koca açıkladı: Herkes müsterih olsun!

Türkiye'de son iki haftada koronavirüs vaka sayılarında yaşanan yüzde 50'lik artış sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. "Grip öneminde olan hastalık, toplumsal anlamda endişe sebebi olmaktan çıktı." diyen Bakan Koca, "Herkes müsterih olsun." mesajını verdi.

Uzun bir dönemden bu yana vaka sayılarında yaşanan düşüş ve yasakların kaldırılmasıyla birlikte koronavirüs salgını gündemimizden çıkarken, son iki haftada gelen verilerle birlikte endişeler arttı. Bunun üzerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamada bulundu.

BAKAN KOCA: KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Grip öneminde olan hastalık, toplumsal anlamda endişe sebebi olmaktan çıktı. Vaka sayılarında son iki haftada üç kattan fazla artış olsa da bunun tam tersine hastane yükündeki azalış yine sürmektedir. Kötü günler geride kaldı. Benzerlerini gelecekte aramak yanlıştır. Herkes müsterih olsun." dedi.

Vaka sayılarının artması sonrası maske yasağı geri mi dönüyor? Bakan Koca açıkladı: Herkes müsterih olsun!

HAFTALIK VAKA SAYISI

13-19 Haziran'da 10 bin 954 kişinin testi pozitif çıktı, 19 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 7 bin 653 oldu.

Vaka sayılarının artması sonrası maske yasağı geri mi dönüyor? Bakan Koca açıkladı: Herkes müsterih olsun! ile ilgili etiketler Bakan Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.