Vaka sayıları en çok hangi illerde arttı? Bakan Koca duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11-17 Eylül'de illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını duyurdu. Koca, vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili de açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan 11-17 Eylül'de illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını duyurdu.

Vaka sayıları en çok hangi illerde arttı? Bakan Koca duyurdu

Türkiye haritasında yer alan verilere göre, 11-17 Eylül'de Covid-19 vaka sayısı İstanbul'da 229,92, Ankara'da 343,08, İzmir'de 49,58 oldu. Önceki hafta (4-10 Eylül) Covid-19 vaka sayısı İstanbul'da 183,48, Ankara'da 282,66, İzmir'de 43,26 olmuştu.

Vaka sayıları en çok hangi illerde arttı? Bakan Koca duyurdu - Resim : 2

VAKALAR EN ÇOK BU İLLERDE ARTTI

Bakan Koca, vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilin Kastamonu, Kırıkkale, Zonguldak, Tokat, Trabzon, Malatya, Yozgat, Düzce, Erzincan, Çorum olduğuna dikkat çekerek, "Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı, tedbirler şart." dedi.

Vaka sayıları en çok hangi illerde arttı? Bakan Koca duyurdu ile ilgili etiketler koronavirüs salgını vaka sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.