Vaka sayıları en çok azalan iller hangileri?

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, İllere Göre Haftalık vaka sayısı haritasını yayınladı. 8-14 Mayıs haftasında en az vaka çıkan ve vaka sayısı en çok azalan iller belli oldu. İstanbul'daki düşüş dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı haritasını kamuoyuyla paylaştı.

İllerde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini Twitter hesabından yayınlayan Bakan Koca, "Düşüş hızı azalsa da vaka sayılarının düşüş eğilimi devam ediyor. Bu güzel seyri kalıcı hale getirmek elimizde." dedi.

Vaka sayıları en çok azalan iller hangileri?

Sağlık Bakanının açıklamasına göre; 8-14 Mayıs haftasında her 100 bin kişide en az Covid-19 vakası Şırnak, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta görüldü.

Vaka sayıları en çok azalan iller hangileri? - Resim : 2

 

Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan iller ise Kastamonu, Tekirdağ, İstanbul, Bayburt ve Zonguldak oldu. Türkiye'de en çok vakanın çıktığı İstanbul'daki azalış sevindirdi.

Vaka sayıları en çok azalan iller hangileri? ile ilgili etiketler koronavirüs salgını illere göre haftalık vaka sayısı koronavirüs haritası 8-14 mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.