Vaka rekoru kıran İstanbul'da bugün

Koronavirüs vaka sayısında Türkiye rekorunu elinde bulunduran İstanbul'da bugün Kirazlı/Bağcılar-Yenikapı metro hattında arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle beklemek zorunda kalan yolcular metrolarda yoğunluk oluşturdu. Mağdur olan vatandaşlar pandemi dönemi yaşanan bu durum karşısında İBB'ye tepki gösterdi.

Kirazlı/Bağcılar-Yenikapı M1B metro hattında saat 7.30 sıralarında elektronik arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle seferler bir süre aksadı.

SEFER YAPILAMAYINCA KALABALIK DA ARTTI

Seferlerin yapılamadığı anlarda Bağcılar metro istasyonundaki kalabalık da gitgide arttı. Yaklaşık 20 dakika sonra seferler gecikmeli olarak yapılmaya başlandı ancak istasyon ve metro vagonları hınca hınç doldu.

Vaka rekoru kıran İstanbul'da bugün

SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Koronavirüs vaka sayısında Türkiye rekorunu elinde bulunduran İstanbul'da sosyal mesafenin unutulduğu o anlar kameralara yansıdı. Mağdur yolcular, İBB'nin bu duruma çözüm bulmamasını eleştirdi.

Vaka rekoru kıran İstanbul'da bugün - Resim : 2

(İHA)

Vaka rekoru kıran İstanbul'da bugün ile ilgili etiketler İstanbul metro Korona Koronavirüs kalabalık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.