Vaiz Mehmet Cafer Varol sosyal medyada linçe uğrayan babasını savundu

Vaiz Mehmet Cafer Varol, sosyal medyada hakaretlere maruz kalarak linç edilen babasını savunarak, "Babam ne korona ile alakalı böyle bir açıklamada bulundu ne de Covid-19 hastası. İki yalan birden. Ancak aşağılık mahluklar bu resmi paylaştı." isyan etti.

Vaiz Mehmet Cafer Varol, sosyal medyada babasının fotoğrafı ile "Corana Allahın ahlaksızlığa öfkesidir diyen imam corona tanısı ile hastaneye kaldırıldı" şeklindeki paylaşıma ilişkin açıklama yaptı.

Vaiz Mehmet Cafer Varol sosyal medyada linçe uğrayan babasını savundu

"AŞAĞILIK MAHLUKLAR"

Fotoğraftaki kişinin babası olduğunu kabul eden Varol, babasının hiçbir zaman böyle bir açıklama yapmadığını belirterek, "Fotodaki şahıs benim babam. İkinci foto kendisine ait başka bir foto. Babam ne corona ile alakalı böyle bir açıklamada bulundu ne de covid 19 hastası. Iki yalan birden. Ancak aşağılık mahluklar bu resmi paylaştı. Yüzlerce küfür ve hakarete maruz kaldı." diyerek isyan etti.

Varol açıklamasını #SosyalMedyaYasasıCıksın etiketini ekleyerek bitirdi.

Vaiz Mehmet Cafer Varol sosyal medyada linçe uğrayan babasını savundu ile ilgili etiketler Sosyal Medya vaiz Mehmet Cafer Varol linç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.