Vahşice öldürülen Azra Gülendam Haytaoğlu'nun Selda Bağcan paylaşımı yürekleri dağladı

Antalya'da vahşice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu’nun 2019 yılında Twitter hesabından yaptığı ünlü sanatçı ve besteci Selda Bağcan ile ilgili paylaşımı yürekleri sızlattı. Feci şekilde katledilen Haytaoğlu'nun yıllar önce yaptığı paylaşımda "Sanırım Selda Bağcan'ı görmeden öleceğim" şeklindeki sözlerinin gündem olmasının ardından Bağcan'dan cevap gecikmedi.

28 Temmuz Çarşamba günü evinden ayrılan Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan ailesi 5 gündür haber alamıyordu. Olayla ilgili inceleme başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, genç kızın son olarak Konyaaltı ilçesinde emlak işiyle uğraşan inşaat mühendisi M.M.A. (48) ile görüştüğünü tespit etti.

Azra Gülendam Haytaoğlu


Gözaltına alınan ve ilk ifadesinde “Önceden tanışmıştık. Geldi birlikte yemek yedik, ardından gitti” dediği öğrenilen şüpheli serbest bırakıldı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şehir, polis ve güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Görüntülerde M.M.A.'nın evinden defalarca valizler çıktığını tespit eden ekipler, şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Çapraz sorguda cinayeti itiraf eden zanlının "Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak’taki ormanlık alana gömdüm” dediği öğrenildi.

Azra Gülendam Haytaoğlu


Vahşice katledilen 21 yaşındaki genç kızın Twitter'dan yaptığı Selda Bağcan paylaşımı ortaya çıktı.

"SANIRIM SELDA BAĞCAN'I GÖRMEDEN ÖLECEĞİM"

Vahşi bir cinayete kurban giden Azra Gülendam Haytaoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Genç kızın Twitter hesabından hayranı olduğu Selda Bağcan'ı "Sanırım Seldan Bağcan'ı görmeden öleceğim" tweeti ortaya çıktı. Haytaoğlu, Selda Bağcan için attığı başka bir tweette ise "Tanrım kalbim nasıl alıyor bazen adaletini sevesim geliyor dünya" yazdığı görüldü.

Azra Gülendam Haytaoğlu


SELDA BAĞCAN'DAN İLK HAMLE

Selda Bağcan ise bu konu hakkında "Selde Bağcan artık senin için de söyleyecektir sevgili Azra, ışıklar için uyu kızım" yorumunu beğenerek Hakkında yapılan bir yorumu beğendi. Usta sanatçı hakkında yapılan haberi de Twitter hesabından paylaştı.

Azra Gülendam Haytaoğlu

 




 

Vahşice öldürülen Azra Gülendam Haytaoğlu'nun Selda Bağcan paylaşımı yürekleri dağladı ile ilgili etiketler Selda Bağcan Azra Gülendam Haytaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.