Vahşi Gece filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

2 Aralık 2022 tarihinde vizyon giren Noel filmlerinden biri olan Vahşi Gece konusu ile izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Yönetmenliğini Tommy Wirkola’nın üstlendiği karanlık bir Noel gerilim filmi 'Vahşi Gece' filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar...

Ve karşınızda Noel konulu efsane film Vahşi Gece. Geçtiğimiz gün 2 Aralık 2022 tarihinde sinema severler ile buluşan Vahşi Gece filmi konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Yönetmenliğini, Norveçli yönetmen Tommy Wirkola’nın üstlenirken filmin konusunu Pat Casey ve Josh Mille ele almıştı. Orjinal ismi Violent Night olan filmin  oyuncu kadrosunda  David Harbour, John Leguizamo ve Alex Hassell gibi isimler bulunuyor. Filmde ayrıca Emmy ödüllü John Leguizamo (John Wick) yer almaktadır. Peki çıkışıyla büyük beğeni toplayan Vahşi Gece filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Vahşi Gece filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

VAHŞİ GECE KONUSU

Vahşi Gece, Noel akşamı bir grup paralı askerin, zengin bir eve girip insanları rehin almasıyla yaşananları konu ediyor. Zengin bir aile, Noel akşamı evlerinde keyifli bir gece geçirmeyi umar. Ancak bir grup paralı askerin evlerine girip herkesi rehin aldığında, ailenin eğlenceli geçmesini umdukları gece kabusa döner. Ancak paralı askerin hesaba katmadığı şey, bir dövüşçü olan Noel Baba'nın da orada olacağıdır. Noel Baba, onlara neden bir aziz olmadığını gösterecektir.

VAHŞİ GECE FİLMİ OYUNCU KADROSU

-John Leguizamo

-Cam Gigandet

-Alex Hassell

-Alexis Louder

-Edi Patterson

-Beverly D’Angelo

Vahşi Gece filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Vahşi Gece Filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.