Vahşi ayı çobanın yüzünü parçaladı, gözünü oydu! Talihsiz adam ne olduğunu anlamadı!

Hindistan'da çobanlık yapan Muhammed Mümtaz isimli bir kişi hayvanlarını otlarken aniden ayının saldırısına uğradı. Ayı tarafından yüzü parçalanan ve gözü oyulan çoban Mümtaz, olayın sıcaklığıyla gözünün oyulduğunu fark etmedi. Yüzünden kanlar fışkırarak hastaneye kaldırılan çoban, gözünün oyulduğunu orada öğrendi.

Hindistan'ın Uri bölgesinde Muhammed Mümtaz isimli bir çoban, hayvanlarını otlarken hayatının şokunu yaşadı.

Koca bir ayının saldırısına uğrayan çobanın yüzünün tamamı ayı tarafından parçalandı. Kanlar içinde yere yığılan çoban, bir gözünü de saldırı sırasında kaybetti.

Vahşi ayı çobanın yüzünü parçaladı, gözünü oydu! Talihsiz adam ne olduğunu anlamadı!

"GÖZÜMÜN OYULDUĞUNU HASTANEDE ÖĞRENDİM"

Ayının korkunç saldırısında bir gözü oyulan çoban, görme yetisini kaybederken, bilinci yarı açık bir şekilde köylüler tarafından bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan çoban yaşadığı dehşet anlarını şöyle anlattı: Bir anda ne olduğunu anlayamadan üstüme saldırdı. Onunla savaşmaya çalıştım taş attım ama gücüm ona yetecek gibi değildi. Ağır bir kaya beni ezmiş gibi hissettim. Yüzümü ısırdı, kanların fışkırdığını gördüm. Gözümün farkında bile değildim. Hastanede gözümün olmadığını öğrendim. Nakil yapılabileceği konuşuluyor.

Vahşi ayı çobanın yüzünü parçaladı, gözünü oydu! Talihsiz adam ne olduğunu anlamadı! - Resim : 2

BİR SÜRE TEDAVİ GÖRECEK

Doktorlar tarafından yakından izlenen Muhammed, uzun bir süre tedavi altında olacak.

 

Vahşi ayı çobanın yüzünü parçaladı, gözünü oydu! Talihsiz adam ne olduğunu anlamadı! ile ilgili etiketler Ayı (hayvan) Saldırı Çoban Hindistan göz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.