Vahşetin adresi Ankara! Kafasını kesip derisini yüzdü

Ankara'da metruk bir arazide bulunan kesik başın, Melahat Ayhan isimli kadına ait olduğu belirlendi. Ayhan'ın katil zanlısının ise yıllar önce kendisiyle evlenmek isteyen ancak evlenemeyen Mehmet Köse olduğu belirlendi. Köse'nin evine yapılan baskında cansız bedeniyle karşılaşıldı.

AA Muhabirinin edindiği bilgiye göre, 9 Şubat'ta Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan İmrahor deresi mevkisinde halı yıkama dükkanı olan bir vatandaş, arazideki köpeklerin kavga ettiğini gördü.

Olay yerine giden vatandaş köpeklerin yanında derisi yüzülmüş halde bir insan başı olduğunu gördü.

BEDENİ 600 METRE UZAKLIKTA BULUNDU

Olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sabaha kadar süren çalışmalar neticesinde, cinayete kurban gittiği belirlenen kişinin vücut kısmını, olay yerine 600 metre uzaklıkta buldu.

Vahşetin adresi Ankara! Kafasını kesip derisini yüzdü

KİMLİĞİNİ PORSELEN DİŞLERİNDEN TESPİT ETTİLER

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, olay yerinde buldukları bıçak ve cesedin porselen dişlerinden yaptıkları çalışma ile kayıp olduğu ihbarı ile ailesince aranan Melahat Ayhan'ın (58) kimliğine ulaştı. Oğlu tarafından teşhis edilen ve sağ kolu olmayan cesedin Ayhan'a ait olduğu belirleyen ekipler, Ayhan ile akraba olan ve yıllar önce evlenmek istemesine rağmen evlenemeyen Mehmet Köse'nin (58) izine ulaştı.

Vahşetin adresi Ankara! Kafasını kesip derisini yüzdü - Resim : 2

KATİL ZANLISI İNTİHAR ETMİŞ

Mamak'ta bir gecekonduda saklandığı belirlenen Köse'yi gözaltına almak için 10 Şubat'ta adrese giden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısının cansız bedeni ile karşılaştı. Köse'nin, saklandığı metruk evde kendini astığı belirlendi.

Köse ile Ayhan'ın başka kişilerle evlendikleri halde görüşmeyi sürdürdükleri, ikili arasında çıkan tartışmanın sonucunda olayın kavgaya dönüştüğü ve Köse'nin Ayhan'ı öldürerek, intihar ettiği öğrenildi.

 

Vahşetin adresi Ankara! Kafasını kesip derisini yüzdü ile ilgili etiketler Ankara cinayet polis kesik baş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.