Vahşet! Ağzı toprak dolu halde ölü bulundu...

Diyarbakır'da vahşice işlenmiş bir cinayet yaşandı. Recep C. adlı 32 yaşındaki bir kişi Kayapınar ilçesinde ağzına toprak doldurularak öldürülmüş olarak bulundu. Polis cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlatı.

Olay, Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi, Beşyüzevler Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre sabaha karşı işe gitmek için mahallenin bulunduğu cadde üzerinden geçen vatandaş, yerde hareketsiz şekilde yatan bir kişiyi fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine  bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aırken, sağlık ekipleri de yerde yatan şahsa müdahale etti. Sağlık ekiplerinin incelemesinde şahsın öldüğünün tespit edilmesi üzerine polis ekipleri kimlik tespit çalışması yaptı.

Olay yerinde gerçekleştirilen incelemede polis, şahsın Recep C. (32) olduğunu ve ağzına toprak doldurularak öldürüldüğünü saptadı.

Araştırmalarına titizlikle devam eden polis ekipleri, çevrede yaptıkları inceleme sonucunda Recep C.’nin cansız bedenin bulunduğu yerin 50 metre ötesinde aracını buldu.

Polis Recep C.’nin kim veya kimler tarafından öldürüldüğüne ilişkin soruşturma başlattı. Recep C.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Vahşet! Ağzı toprak dolu halde ölü bulundu... ile ilgili etiketler Diyarbakır Karabağlar ağzına toprak doldurularak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.