Vahide Perçin Hakim Rolüyle Ekrana Dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Hünkar Yaman karakteri ile unutulmazlar arasına giren oyuncu Vahide Perçin yeni bir hukuk dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Televizyon ekranlarında şu sıralar oldukça popüler olan Hukuk temalı dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Üstelik bu dizide başrol Vahide Perçin olacak. Vahide Perçin Hakim Rolüyle Ekrana Dönüyor! 

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin, ATV'de yayınlanması muhtemell dizide başrol oynayacak. TIMS&B Productions tarafından çekilecek dizide Vahide Perçin bir hakimi canlandıracak.

Vahide Perçin Hakim Rolüyle Ekrana Dönüyor!

Vahide Perçin Hakim Rolüyle Dönüyor

Bir kadın hakimin hikayesinin anlatılacağı dizinin iki bölümünün şimdiden çekildiği belirtiliyor. Ancak dizinin ekrana gelmesi sonbaharı, yani yeni sezonu bulacak. Yani Vahide Perçin sonbaharda yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Senaryosunu usta kalem Ayfer Tunç’un yazdığı belirtilen dizinin yönetmenliğini ise en son Hekimoğlu’nda görev alan Emre Aybek üstlenecek. Yeni diziyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Ancak sadece Vahide Perçin’in başrolde olduğu bilgisi bile yeni projenin iddiasını ortaya koyuyor.

Vahide Perçin Hakim Rolüyle Ekrana Dönüyor! ile ilgili etiketler vahide perçin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.