Vahide Gördüm Perçin Bir Zamanlar Çukurova dizinden ayrılıyor mu? Hünkar Yaman ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yüzü gözükmeyen bir kadın tarafından bıçaklanan Hünkar Yaman’ın öleceği iddia edildi. Peki, Vahide Gördüm Perçin Bir Zamanlar Çukurova dizinden ayrılıyor mu? Hünkar Yaman ölecek mi? İşte detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 70. bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı. Ancak dizide Hünkar Yaman’ın yüzü gözükmeyen bir kadın tarafından bıçaklanması sonrasında ‘Hünkar Yaman ölecek mi?’ sorusu akıllara geldi.

Bir Zamanlar Çukurova’da sevilen Hünkar karakterine hayat veren Vahide Gördüm Perçin’in ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacağı iddia edildi.

VAHİDE GÖRDÜM PERÇİN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Yayınlanan fragmanda Hünkar'ı yüzü gözükmeyen bir kadının bıçakladığı ve aniden yere düştüğünün görülmesi sonrasında Vahide Gördüm Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 71. bölümde veda edeceği iddialar arasında yer aldı.

Vahide Gördüm Perçin Bir Zamanlar Çukurova dizinden ayrılıyor mu? Hünkar Yaman ölecek mi? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Hünkar Yaman vahide perçin vahide gördüm perçin
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.