Uzungöl'ün büyük bi bölümü buz tuttu: Vatandaşlar yürüyüş yapıp fotoğraf çekti

Trabzon'un önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'ün büyük bir kısmı soğuk hava nedeniyle buz tuttu. Tatilciler buz tutan Uzungölün'ün çevresinde yürüyüş yaparak fotoğraf çekti. Hafta sonu tatiline gelenler karşılaştıkları manzara nedeniyle şaşkınlığını gizleyemedi.

Trabzon'un Çaykara ilçesinde dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün büyük bir bölümü yörede etkili olan soğuk hava nedeniyle buz tuttu. Hafta sonu tatilcileri büyük bölümü buzla kaplanan gölün çevresinde yürüyüş yaparak bol bol fotoğraf çekti.

Uzungöl'ün büyük bi bölümü buz tuttu: Vatandaşlar yürüyüş yapıp fotoğraf çekti

Bölgede etkili olan soğuk hava Uzungöl'de de etkisini gösterdi. Doğayla baş başa yeni yılın ilk günlerini kalabalıktan uzak sakin bir gün geçirmek için Uzungöl'e gelen hafta sonu ziyaretçileri, buz tutmuş gölü görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Uzungöl'ün büyük bi bölümü buz tuttu: Vatandaşlar yürüyüş yapıp fotoğraf çekti - Resim : 2

Göl çevresinde yürüyüş yapan tatilciler, attıkları taşlarla buzun kalınlığını ölçerek eğlenceli bir gün geçirdi. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Uzungöl'de ördekler buzun üzerinde yürüyerek renkli görüntüler oluştururken, tatilciler Uzungöl'ün her mevsim ayrı bir güzelliği olduğunu belirttiler.

Uzungöl'ün büyük bi bölümü buz tuttu: Vatandaşlar yürüyüş yapıp fotoğraf çekti ile ilgili etiketler trabzons Uzungöl buz soğuk hava
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.