Uzun zamandır hayalini kuruyordu... Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in planları suya düştü

Uzun zamandır doğa seyahatlerine çıkan, kamp tatili yapan ve bu yıl da ABD’de karavan tatili yapma hayali kuran 37 yaşındaki eski manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un planları suya düştü. Doğa tutkusuyla bilinen yakışıklı oyuncu ile 44 yaşındaki modacı eşi Başak Dizer, rotalarını Teksas yerine Bodrum’a çevirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile 2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde 40 kişilik sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Çift, evlendikleri günden itibaren sakin bir yaşam sürmeye özen gösteriyor. Gece hayatında pek fazla görünmeyen ve doğa tutkunu olan ikili, tatillerinde de sessiz sedasız yerleri tercih ediyor.

Uzun zamandır hayalini kuruyordu... Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in planları suya düştü


Daha önce Amerika'nın belli yerlerinde karavan ile tatile çıkan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, 1 Ağustos için tekrardan böyle bir plan yapmıştı. Özellikle Teksas bölgesinde gezmek isteyen ikilinin, tatil planı suya düşmüş.


BAŞAK DİZER RAHATSIZLANINCA TATİLLERİNİ YARIDA KESMİŞLERDİ

Daha önce de üç hafta kaldıkları ABD'de karavan tatili yapan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'in rahatsızlanmasıyla tatili yarıda kesip İstanbul'a dönmüştü.


KARAVAN TATİLLERİNİ ERTELEMEK ZORUNDA KALDILAR

İkili, şimdilerde ise yine hayallerini ertelemek zorunda kalmış. Bazı durumlardan dolayı Kıvanç ve Başak, Ağustos tatillerini Bodrum'daki yazlıklarında geçirecekler.

Uzun zamandır hayalini kuruyordu... Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in planları suya düştü - Resim : 2


LÜKS KARAVANINA 750 BİN LİRA ÖDEMİŞTİ

Kıvanç Tatlıtuğ, kendisine özel yaptırdığı lüks karavanıyla da uzun süre konuşulmuştu. Başak Dizer'le mutlu bir evliliği olan Kıvanç Tatlıtuğ, görüntüsüyle askeri bir aracı andıran lüks karavanı için 750 bin lira ödemişti.


Saklambaç / Ufuk Özcan

Uzun zamandır hayalini kuruyordu... Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in planları suya düştü ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer tatil Bodrum karavan karavan tatili Teksas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.