Uzun yaşamın sırrı bu besinde! Canan Karatay açıkladı: Dünyanın en sağlıklı besini!

Hayat bu kadar hızlı geçerken, hayatın tadını çıkarmak, keşfedilmeyen yerleri tura çıkmak için uzun yaşam isteriz. Uzun yaşamın sırrı da sağlıktan geçer. Canan Karatay, uzun yaşamın sırrını verdi. Karatay, o mucizevi besini böyle duyurdu.

Kim uzun ömür yaşamak istemezki. Zaman çabucak geçerken, hayatın tadına daha doyamadan ölüm korkusunu yaşarız. Ölümlerin çoğu sağlıktan geçiyor. Tedbiri alınmayan hastalık, dikkat edilmeyen sağlık durumu uzun ömürü tehlikeye atarak, ölümleri erken yaşa çeviriyor. Burada bilindiği gibi önlem alması gereken taraf bizleriz. Bu konuyla ilgili Prof. Dr. Uzman Canan Karatay, uzun yaşamın sırrını verdi.

Sağlık alanında verdiği tavsiyeler ve uyarılarla Türkiye'nin gündeminden düşmeyen önemli isim Canan Karatay, verdiği tavsiyelerle gündeme oturmaya devam ediyor. 

UZUN YAŞAMIN SIRRI: LAHANA TURŞUSU

Bu sefer Karatay, uzun yaşamak isteyenlere uzun yaşamın sırrını açıkladı. Lahana turşusunu işaret ederek "Dünyanın en güzel besini" diyen Karatay, bu üründen sık tüketenlerin 95 yaşına kadar yaşayabileceğini ileri sürdü.

Kelle paça, tarhana, doğal tereyağı gibi besinlerin faydalarını her fırsatta dile getiren Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı yiyeceklerinden birinin lahana olduğunu söyledi. Canan Karatay, "Lahananın turşusu dünyanın en önemli tıbbi malzemelerinden biridir. Kanser olmanızı önler, kalp hastası olmanızı önler, alzheimer olmanızı önler, karaciğerinizin yağını giderir, şekerinizi düzenler" dedi.

Uzun yaşamın sırrı bu besinde! Canan Karatay açıkladı: Dünyanın en sağlıklı besini! ile ilgili etiketler Canan Karatay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.