Uzun süredir beklenen o özellik, WhatsApp Web'e de geliyor! Aynı anda birden fazla sohbet seçilebilecek!

Dünya genelinde en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp’ın web sürümü için yeni bir çalışma başlattığı öğrenildi. İşte ilgili çalışmaya dair detaylar…

Dijitalleşen gündelik hayat şartları hemen hemen herkesin elinde akıllı telefonların dolaşmasına aracılık etti. Büyük küçük, dar gelirli orta gelirli demeden tüm vatandaşların ellerinde bulunan ve artık lüks bir ürün değil temel ihtiyaç ürünü olarak değerlendirilen akıllı telefonlar, yalnızca tüketicilerin değil işletmelerin ve kamu kurumlarının da yüklerini hafifletti. Bankacılık işlemlerinden diğer resmi işlemlere kadar birçok farklı alanda işlem yapılmasını sağlayan akıllı telefonlar, kurum binalarında da yoğunluğun azalmasına yardımcı oldu.

Bugün hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde en çok kullanılan teknolojik cihazlar arasında yer alan akıllı telefonlar, pazarda da rekabetin artmasını sebep oldu. Akıllı telefon üreticileri müşteri potansiyellerini kaybetmemek adına yeni ürünlerini hem yazılımsal hem de donanımsal olarak geliştirirken akıllı telefonlar aracılığı ile kullanılabilen sosyal medya uygulamalarında da ciddi bir rekabet ortaya çıkmaya başladı.

Birçok farklı alanda kullanılabilen uygulamaların geliştirilmesi ile birlikte pazar paylarını artırmak isteyen uygulamaların başında, WhatsApp geldi. Meta bünyesine geçtikten sonra birçok farklı özellik geliştiren WhatsApp yönetimi son dönemlerin en çok konuşulan uygulamaları arasında yer aldı.

Sene başından bu yana birçok farklı özelliğini geliştiren ve yeni özellikler ekleyen çevrim içi uygulama, 2023 yılının tamamlanmasına günler kala yeni bir özelliği daha test etmeye başladı. Bu sefer mobil sürümü için değil web sürümü için harekete geçen uygulamanın yeni özelliğine ilişkin detaylar paylaşıldı.

BİRDEN FAZLA SOHBET SEÇİLEBİLECEK!

Uzun süredir beklenen o özellik, WhatsApp Web'e de geliyor! Aynı anda birden fazla sohbet seçilebilecek!

Dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Edinilen bilgilere göre uygulamanın web sürümünde artık birden fazla sohbet aynı anda seçilebilecek.

YENİ ÖZELLİK NE İŞE YARAYACAK?

WhatsApp’ın web sürümü için üzerinde çalıştığı yeni özellik sayesinde birden fazla sohbet aynı anda seçilerek sessize alınabilecek, mesajlar “okundu” veya “okunmadı” olarak işaretlenebilecek.

Uzun süredir beklenen o özellik, WhatsApp Web'e de geliyor! Aynı anda birden fazla sohbet seçilebilecek! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.