Üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan duyurmuştu... Kanserle savaşan Billur Kalkavan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Hamdi Alkan bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yakın dostu ve meslektaşı Billur Kalkavan'ın sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişmeyi paylaşmıştı. Kanserle mücadele ettiği ve sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkan Billur Kalkavan'ın saçlarının döküldüğü görülmüştü. Sevenlerini üzen ve sağlık durumu merak konusu olan Billur Kalkavan'dan ilk açıklama geldi. Billur Kalkavan 'Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum' diyerek sevenlerinden bir ricada bulundu.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın bugün Instagram hesabından Billur Kalkavan ile birlikte yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren ünlü oyuncunun sağlık sorunları yaşadığı ve kanserle savaştığı ortaya çıktı. Kemoterapi tedavisi gören ve saçları dökülen Billur Kalkavan'ın son hali sevenlerini üzdü.

Billur Kalkavan ile ilgili üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan şu sözlerle duyurdu: "Canım dostum Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur. Daima yanındayım"

''BENİ BU KADAR SEVDİĞİNİZİ BİLMİYORDUM''

Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından sağlık durumu merak konusu olan ve gözlerin çevrildiği Billur Kalkavan'dan açıklama geldi. Alkan ile çekilen karesine kendi sosyal medya hesabında yer veren Kalkavan, kendisine gelen mesajlar karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek sevenlerinden bir ricada bulundu. Ünlü oyuncu sevenlerinden kendisini aramamalarını, mesaj atmalarını istedi.

Billur Kalkavan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Bugün @hamdialkan’ım ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum valla çok mutlu oldum allah razı olsun. Ben fotoyu biraz düzelttim ama kusura bakmayın 😹
Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum 🙏🏻''

Üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan duyurmuştu... Kanserle savaşan Billur Kalkavan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUM YAĞDI

Billur Kalkavan'ın bu paylaşımına aralarında Ebru Destan, Belçim Bilgin, Başak Sayan, Açelya Akkoyun, Zeynep Alkan, Şehrazat, Ebru Şancı, Ceren Hindistan, Deniz Seki, Gonca Vuslateri, Pınar Altuğ, Hamdi Alkan, Ece Gürsel, Serra Yılmaz, Nilgün Belgün, Yeliz, Gülenay Alkan, Fulden Uras gibi ünlü isimlerin de olduğu binlerce takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

 

Üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan duyurmuştu... Kanserle savaşan Billur Kalkavan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Hamdi Alkan kanser Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.