Üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan duyurdu! Kanserle savaşan Billur Kalkavan'ın son hali yürekleri burktu

55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan ile birlikte sosyal medyadan yaptığı paylaşımla üzücü gelişmeyi duyurdu. Kanserle savaşan ve kemoterapi tedavisi gören Billur Kalkavan'ın son hali sevenlerini üzdü. Hamdi Alkan'ın paylaşımında Bilur Kalkavan'ın saçlarının döküldüğü görüldü. İşte Billur Kalkavan'ın son hali...

Hamdi Alkan, kendisinden 4 yaş büyük olan meslektaşı ve arkadaşı Billur Kalkavan'ın sağlık durumu ile ilgili üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren Billur Kalkavan'ın sağlık sorunları yaşadığı ve kanserle mücadele ettiği ortaya çıktı.


HAMDİ ALKAN: 'BİLLUR KALKAVAN'A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM'

116 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden ünlü oyuncu Billur Kalkavan ile çekilen bir karesini yayınlayan Hamdi Alkan, fotoğrafa "Canım dostum Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur. Daima yanındayım" notunu düştü.



Üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan duyurdu! Kanserle savaşan Billur Kalkavan'ın son hali yürekleri burktu

İşte sağlık sorunlarıyla savaşan Billur Kalkavan'ın son hali...

Kanser tedavisi gören ve saçları dökülen Billur Kalkavan'ın son hali sevenlerini üzdü. Akciğer kanserine yakalandığı konuşulan Billur Kalkavan'dan sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.


Kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile mutlu bir biliktelik sürdüren ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Billur Kalkavan geçtiğimiz Ocak ayında Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube'da yayınlanan 'Dur bi Dinle' programına konuk olmuş ve "Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda" şeklindeki açıklamasıyla sosyal medyada tepki çekmişti. Billur Kalkavan geçtiğimiz yıl 91 yaşında hayata veda eden annesi Nuyan Kalkavan'ın vefatıyla büyük bir acı yaşamıştı.

Üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan duyurdu! Kanserle savaşan Billur Kalkavan'ın son hali yürekleri burktu - Resim : 2

Sunuculuğun yanı sıra, kariyer hayatı boyunca pekçok sinema filmi, tiyatro oyunu ve dizide rol alan Billur Kalkavan, Böyle mi Olacaktı, Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Bir Avuç Huzur, Servet Avcısı, Acayip Hikayeler gibi yapımlardaki rolleriyle adından söz ettirdi. Billur Kalkavan şimdilerde televizyon ekranlarından uzakta bir yaşam sürüyor. 

 

 

Üzücü gelişmeyi Hamdi Alkan duyurdu! Kanserle savaşan Billur Kalkavan'ın son hali yürekleri burktu ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Hamdi Alkan kanser Sosyal Medya son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.