Uzmanlar uyardı: Havuzdan hastalanana tazminat hakkı

Uzmanlar, yaz aylarında havuza giren vatandaşları hastalıklara karşı uyardı... Dr. Ozan Uzkut, vatandaşların havuzdan kapacağı hastalıklarda tazminat hakkının doğabileceğine vurgu yaptı.

Yaz aylarında hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte havuz ve deniz sezonu da açıldı. Uzmanlar özellikle havuzdan geçebilecek hastalıklara karşı uyarırken, kişinin tazminat hakkının olduğuna da vurgu yaptı. 

Antalya Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu üyeleri, site ve otellerin yüzme havuzlarının temizliğiyle denetimi hakkında rapor hazırladı.

'TAZMİNAT ÖDENEBİLİR'

Lejyonella, sarılık ve mantar gibi hastalıkların havuzdan geçebileceği belirten Dr. Ozan Uzkut, "Site havuzunun denetiminden temizliğine kadar yönetim sorumlu. Havuzda oluşabilecek hastalık nedeniyle site yönetimi cezalandırılabilir, tazminat ödemek zorunda kalabilir" diye konuştu.

Uzmanlar uyardı: Havuzdan hastalanana tazminat hakkı ile ilgili etiketler hastalık Antalya Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu üyeleri Dr. Ozan Uzkut havuz tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.