Uzmanından incelme yöntemleri!

Zayıflama ve güzellik uzmanı Meltem Şarkışlalı, Ahtapot incelme yöntemiyle ameliyatsız, ağrısız ve acısız 7-10 santim arası incelmenin sırrını verdi. Özellikle kadınlarda yoğun olarak görülen çatlak probleminden de bahseden Şarkışlalı, Baby Master yöntemiyle çatlak sorununun tek seansta nasıl giderileceğini anlattı.

Zayıflama ve güzelik uzmanı Meltem Şarkışlalı, bir türlü bölgesel yağlarından kurtulamayanlar için Ahtapot incelme yöntemiyle zayıflamanın sırrını ve ve Baby Master yöntemiyle çatlakların nasıl giderildiğini SuperHaber YouTube kanalına anlattı.

Zayıflamak için diyet programları uygulayıp, sürekli hareket edip en sonunda da spor yaptıktan sonra göbek, bacak, basen, gıdı ve kol bölgesindeki bir türlü gitmeyen yağlar, Ahtapot incelme yöntemiyle tek seansta ameliyatsız acısız ve ağrısız olarak gideriliyor.

Günümüzde birçok kişinin zayıflamak için uyguladığı bu yöntem sayesinde işlem sonrası 7 ila 10 santim arası incelme görebilmeniz mümkün.

ÇATLAK SORUNU

Şarkışlalı, kadın ve erkeklerin büyük problemlerinden birisi olan çatlak sorununa da değindi. Özellikle kadınlarda yoğun olarak görülen doğum sonrası ve ani kilo alıp vermelerde vücudun göbek, bacak ya da  kol bölgelerinde meydana gelen çatlak izleri Baby Master yöntemiyle tek seansta %80 oranına kadar siliniyor.

Zayıflama ve güzelik uzmanı Meltem Şarkışlalı, Ahtapot incelme yöntemiyle zayıflamanın püf noktalarını ve Baby Master yöntemiyle çatlakların nasıl giderildiğini SuperHaber YouTube kanalına anlattı.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Uzmanından incelme yöntemleri! ile ilgili etiketler SuperHaber Meltem Şarkışlalı güzellik zayıflama Ahtapot zayıflama yöntemi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.