Uzman isim: Yıl içinde gram altın 1.450 lira

Altın ve döviz öngörüleri ile gündemden düşmeyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların dikkatini çekecek yeni açıklamalar yaptı. Sosyal medya hesabından gram altının 933 lira olduğunu belirten Memiş, gram altının yıl içinde 1.453 lira olacağını öngördü.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada gram altının görünen fiyattan  daha fazla olduğunu savunarak açıklama yapmıştı. 

Gram altın 893 lirayken, ekranda görünen rakama inanılmaması gerektiğini savunan Memiş, bu arakamın aslında 915 lira olduğunu savunmuştu.

 

MEMİŞ: GRAM ALTIN 1450 LİRA OLACAK

Twitter hesabından yeni bir açıklama yapan Memiş, bugün yükselişe geçen ve saat 15:00 itibarıyla 913 lira seviyelerinde hareket eden gram altının aslında 933 lira olduğunu iddia etti. 

Memiş, yıl içinde gram altının bin 450 lirayı göreceğini belirtirken, temmuz ayında da bin 200 lira olacağını savundu:

Gram altın 933 lira. Neden döviz ve emtialar da Nisan’da final yaptığımızı anladınız sanırım. Ancak gram daha yükselmedi. Temmuz 1.200 Yıl içinde 1.450 Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak.

 

İşte Memiş'in o açıklaması:

Uzman isim: Yıl içinde gram altın 1.450 lira

Uzman isim: Yıl içinde gram altın 1.450 lira ile ilgili etiketler altın gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.