Uzman doktordan tepki dolu paylaşımlar! AVM'ye gidenlere entübasyon tüpü almalarını önerdi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yoğun Bakım Uzmanı olarak görev yapan Doktor Deniz Heppekcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada son 3 gündür azalmakta olan vaka sayısında yeniden artış olduğunu belirtti. Doktor Heppekcan, açıklamasında alışveriş merkezlerine gidenlere de tepki gösterdi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan kararlar sonrası AVM'ler 11 Mayıs'ta kapılarını açtı. AVM'lerin önünde uzun kuyruklar oluşturan kişilerin sayısı 1 milyon 226 bin olarak açıklandı.

"HENÜZ BU İŞ BİTMEDİ!"

Konuya ilişkin Twitter hesabından uyarılarda bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yoğun Bakım Uzmanı Doktor Deniz Heppekcan, "Son 3 gündür azalmakta olan vaka sayısında yeniden artış var. Biz tulumları çıkarana kadar, henüz bu iş bitmedi" dedi.

Uzman doktordan tepki dolu paylaşımlar! AVM'ye gidenlere entübasyon tüpü almalarını önerdi

Paylaşımında alışveriş merkezlerine gidenlere tepki gösteren Doktor Deniz Heppekcan, "AVM’ye gidenlere 2020 sonbahar sezonuna şimdiden hazırlık yapmaları için alışveriş önerilerim" diyerek şunları yazdı:

"1-Macintosh Laringoskop seti ( Blade’lerden 3 veya 4 numara seçebilirler)

2-7/7,5/8 numara entübasyon tüpü

İyi alışverişler"

Uzman doktordan tepki dolu paylaşımlar! AVM'ye gidenlere entübasyon tüpü almalarını önerdi - Resim : 2

Daha sonra entübasyonun nasıl yapıldığına ilişkin bir video paylaşan Heppekcan, "‘30 saniyelik dünyanın en anlamlı kısa filmi’ (Ödülsüz, ama siz mutlaka izleyin) Entübasyon nasıl yapılır?" ifadelerini kullandı.

Uzman doktordan tepki dolu paylaşımlar! AVM'ye gidenlere entübasyon tüpü almalarını önerdi - Resim : 3

Uzman doktordan tepki dolu paylaşımlar! AVM'ye gidenlere entübasyon tüpü almalarını önerdi - Resim : 4

 

Uzman doktordan tepki dolu paylaşımlar! AVM'ye gidenlere entübasyon tüpü almalarını önerdi ile ilgili etiketler doktor AVM alışveriş Koronavirüs Korona Deniz Heppekcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.