Uzman çavuşun olduğu araç metrelerce sürüklendi!

Manisa Sarıgöl'de meydana gelen trafik kazasında uzman çavuşların içinde bulunduğu bir araç beton bariyerlere çarparak 70 metre sürüklendi. Feci kazada 1 uzman çavuş yaşamını yitirirken diğer yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde uzman çavuşların aracı beton bariyerlere çarparak 70 metre sürüklendi. Feci kazada 1 uzman çavuş öldü diğer uzman çavuş yaralandı.

OTOMOBİL KONTROLDEN ÇIKARAK BARİYERLERE ÇARPTI

Alınan bilgiye göre, Sarıgöl'den Alaşehir istikametine giden Baha Aksel (30) idaresindeki 45 Z 4453 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

METRELERCE SÜRÜKLENEN OTOMOBİL TAKLA ATTI

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenen otomobil takla attı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Uzman çavuşun olduğu araç metrelerce sürüklendi!

2 UZMAN ÇAVUŞ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan sürücü Baha Aksel ile otomobilde bulunan Mustafa Çağlar (30), 112 Acil Sağlık ekiplerince Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

1 UZMAN ÇAVUŞ HAYATINI KAYBETTİ

Aksel burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aksel ve Çağlar'ın Alaşehir Piyade Ulaştırma Alayında uzman çavuş olarak görev yaptıkları öğrenildi.

Uzman çavuşun olduğu araç metrelerce sürüklendi! ile ilgili etiketler Manisa kaza uzman çavuş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.