Uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia etmişti: Doktor Tahir Tarımer tedbiren açığa alındı!

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş A.A. (32) tarafından saldırıya uğradığını iddia edip, şikayetçi olan Dr. Tahir Tarımer (26) ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde; Dr. Tarımer'in A.A.'nın peşinden gidip, ittiğinin belirlenmesi üzerine hakkında idari soruşturma başlatılıp, suç duyurusunda bulunuldu. Gelişmelerin ardından Tahir Tarımer'in açığa alındığı öğrenildi.

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş A.A., 14 Mart günü, saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.A., burada yapılan müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

A.A., burada yapılan müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. A.A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Tarımer, tartışma sırasında A.A., tarafından darp edildiğini ileri sürdü. Vücudunda kızarıklık oluştuğunu ve gözlüğünün kırıldığını söyleyen Tarımer, darp raporu alıp, A.A.'dan şikayetçi oldu. A.A. da darp raporu aldı. Apandisit teşhisi koyulan A.A., ameliyat edildi.

Uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia etmişti: Doktor Tahir Tarımer tedbiren açığa alındı!

SİNİRLENİP BOĞAZINI SIKTIĞI İDDİA EDİLDİ!

Dr. Tarımer, polisteki ifadesinde olay anını anlatırken, "Hasta, apandisit şüphesi ile Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan tahlili ve diğer tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Arkasından gidip, çıkış yapmasına izin vermedim. Sinirlenerek beni itip, boğazımı sıktı" dedi.

UZMAN ÇAVUŞ ALKIŞLARLA PROTESTO EDİLDİ!

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki apandisit ameliyatının ardından, genel cerrahi servisinden taburcu edilen Uzman Çavuş A.A., sağlık çalışanlarının 'Sen Şiddet, darp, hakaret ettin. Biz seni tedavi ettik, taburcu ediyoruz' sloganları arasında alkışla protesto edildi. Ekip aracına bindirilen A.A., ifadesi için Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü.

Uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia etmişti: Doktor Tahir Tarımer tedbiren açığa alındı! - Resim : 2

DOKTOR TARIMER, UZMAN ÇAVUŞ A.A.'DAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU!

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 Mart gecesi yaşanan olayda, Uzman Çavuş A.A.'nın kendisini darp ettiğini iddia eden Tahir Tarımer şikayette bulunmuştu. Olaydan sonra darp iddiası ile ilgili askeri personel soruşturmanın selameti açısından "tedbiren" görevden uzaklaştırılmıştı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI!

Gündem konusu olan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bu gelişmelerin ardından ortaya çıkan görüntüler olayın tam tersi yönünde olduğunu gözler önüne serdi. Görüntülerde, saldırıya uğradığını ileri süren Doktor Tarımer'in, evrakını masadaki görevlilerden alarak ayrılmak isteyen Uzman Çavuş A.A.'nın peşinden gidip ittiği, bu sırada da kayıp düştüğü görüldü.

Uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia etmişti: Doktor Tahir Tarımer tedbiren açığa alındı! - Resim : 3

DOKTOR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hastane yönetimi Dr. Tarımer hakkında idari soruşturma başlattı. Öte yandan Uzman Çavuş A.A., Dr. Tarımer hakkında kendisine iftira attığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktoru Tahir Tarımer açığa alındı. Yetkililer, birbirlerinden şikayetçi olan iki kişinin, soruşturmanın selameti açısından, "tedbiren" açığa alındığını ifade etti.

Uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia etmişti: Doktor Tahir Tarımer tedbiren açığa alındı! ile ilgili etiketler doktor Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi' tahir tarımer uzman çavuş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.