Uzman çavuşun cinsel saldırısına uğrayan İ.E. hayatını kaybetti

Batman Beşiri'de uzman çavuş M.O.'nun cinsel saldırısına uğrayan ve 16 Temmuz'da intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki İ.E. tedavi gördüğü hastanede 33 gün sonra hayatını kaybetti. Gözaltına alınan M.O., cinsel salıdırıyı doğrulayan Adli Tıp raporuna rağmen aynı gün serbest bırakılmıştı.

Batman’ın Beşiri ilçesinde olayda, 18 yaşındaki İ.E, 16 Temmuz’da intihar girişiminde bulundu. İ.E bıraktığı mektupta uzman çavuş M.O’nun cinsel saldırısına uğradığını anlatmıştı. İ.E.’nin mektubunu gören aile 16 Temmuz’da şikayetçi olmuştu. Gazete Duvar'da yer alan haberde, aynı gün gözaltına alınan M.O. cinsel saldırı iddiasını reddetmişti. M.O., cinsel saldırı iddiasını doğrulayan Adli Tıp raporunun gösterilmesi üzerine ise İ.E. ile Siirt’te buluştuklarında alkollü olduğunu söylemekle yetinmişti. 

Soruşturma dosyasına ‘gizlilik’ kararı getirilen uzman çavuş, ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan sevk edildiği Siirt Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı. 

Batman Beşiri'de uzman çavuş M.O.'nun cinsel saldırısına uğrayan ve 16 Temmuz'da intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki İ.E. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İHD Şubesi Eş Başkanı Rumeysa Deniz Kaya, “Uzman çavuşun tecavüzünden sonra intihar eden Beşiri’deki genç kadın bugün yaşamını yitirdi. Babası ile görüştük, cenazesi otopsi için bölge hastanesine bekletiliyor” dedi.

 

 

 

 

Uzman çavuşun cinsel saldırısına uğrayan İ.E. hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Batman cinsel istismar ölüm Uzman Çavuş M.O. İ.E.
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.