Uzman çavuş otel odasında ölü bulundu

Bitlis Tatvan'da görev yaptığı öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Göktürk Demir, Burdur'daki bir otel odasında ölü bulundu. 22 yaşındaki Demir'in bileklerinin kesilmiş olduğu saptandı. İlk incelemede, Demir'in intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Bitlis Tatvan Komando Bölüğünde Uzman Çavuş olarak görev yapan 22 yaşındaki Göktürk Demir, yaklaşık bir hafta önce arkadaşlarını görmek için Burdur'a geldi.

Burdur kent merkezinde bir otelde konaklayan Demir bu sabah kahvaltıya inmedi. Uzun süre odasından çıkmaması üzerine otel görevlileri Demir'i telefonla arayıp ulaşamadı. Bunun üzerine odaya çıkan görevliler, Demir'i yatağında kanlar içinde gördü.

Gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde bilekleri kesik olan Demir'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Demir'in cenazesi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, Demir'in intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

DHA

Uzman çavuş otel odasında ölü bulundu ile ilgili etiketler Burdur İntihar uzman çavuş Göktürk Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.