Uzman Çavuş Alper Akkaş'ın ölümünde flaş gelişme: 'Yatakta iyi değilsin'

İzmir'de Uzman Çavuş Alper Akkaş, eski sevgilisinin 26 yaşındaki erkek arkadaşı Muzaffer Tüz tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayda ortaya çıkan ifade pes dedirtti. Akkaş'ın Tüz'e "Yatakta iyi değilsin. Ben daha iyiyim" demesi üzerine kavganın büyüdüğü ortaya çıktı.

İzmir'de kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 27 yaşındaki Uzman Çavuş Alper Akkaş, eski sevgilisinin 26 yaşındaki erkek arkadaşı Muzaffer Tüz tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayla ilgili olarak Tüz'ün ifadesi ortaya çıktı.

 KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI
 
İzmir'de bir uzman çavuşun hayatını kaybettiği korkunç olay, geçtiğimiz pazar akşamı Çeşme ilçesine bağlı Musalla Mahallesi 2122 Sokakta bulunan Çeşme Otogarı önünde meydana geldi.
 
İddiaya göre, Çeşme Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda görevli uzman çavuş Alper Akkaş’ın İstanbul’da çalışan eski kız arkadaşının sevgilisi olduğu öne sürülen Muzaffer Tüz ile aralarında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı.
 
BIÇAK DARBELERİYLE YARALANDI
 
Tartışmanın büyümesiyle Muzaffer Tüz yanında getirdiği bıçak ile uzman çavuş Alper Akkaş’ı bıçakladı. Olayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

GFDG 
HAYATINI KAYBETTİ
 
Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu tüm müdahalelere rağmen uzman çavuş Alper Akkaş’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
CİNAYET ŞÜPHELİSİ POLİS EKİPLERİNCE KISKIVRAK YAKALANDI
 
Kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada uzman çavuş Alper Akkaş’ı bıçaklayarak öldüren şüpheli Muzaffer Tüz, olay yerinden taksiye binerek İzmir istikametine doğru kaçmaya başladı. Durumun bildirilmesi üzerine, İzmir polisi harekete geçti.
uzman-cavusu-oldurdu-taksiyle-kacarken-yakalandi-2-_9157_dhaphoto1  

Şüphelinin İzmir’e Balçova ilçesinden giriş yaptığını tespit eden İzmir polisi, taksiyi teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelinin Konak istikametinden Bayraklı istikametine geçiş yaptığı sırada Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakalanan şüpheli Muzaffer Tüz buradaki sağlık kontrollerinin ardından Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildiği öğrenildi.
 
'YATAKTA İYİ DEĞİLSİN' 
 
Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre tutuklanan Muzaffer Tüzile Akkaş arasında sosyal medya üzerinden mesajlaşmalar ile tartışma yaşandığı, Akkaş'ın Tüz'e "Yatakta iyi değilsin. Ben daha iyiyim" demesi üzerine kavganın büyüdüğü ortaya çıktı.
 
Şüpheli Tüz, "Konya'da yaşayan kız arkadaşımı rahatsız ediyordu. Bana sosyal medyadan 'Yatakta iyi değilsin. Ben daha iyiyim' diye mesaj attı. Bu beni çılgına çevirdi. Bu nedenle Çeşme'ye geldim" dediği anlaşıldı.
 

Uzman Çavuş Alper Akkaş'ın ölümünde flaş gelişme: 'Yatakta iyi değilsin' ile ilgili etiketler cinayet Uzman Çavuş Alper Akkaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.