Uzi kimdir? Utku Yalçınkaya kaç yaşında, nereli?

Adı Aleyna Tilki ile aşk dedikodusuna karışan ve son dönemde Makine adlı parçasıyla gündemde olan Uzi lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya en çok aranan isimlerden birisi oldu. Peki ama Utku Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son olarak kendisinden yaşça büyük evli ve iki çocuk babası Haldun Demirhisar adı aşk dedikodularına karışan genç popçu Aleyna Tilki’nin Uzi lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya’ya gönlünü kaptırdığı iddia edildi.

Utku Yalçınkaya (Uzi) Kimdir?

30 Ağustos 1998 tarihinde İstanbul’un Güngören ilçesinde dünyaya gelen Utku Yalçınkaya, henüz 8 yaşında iken Hiphop şarkıları dinlemeye başladı. Yaşadığı mahalle biraz karışık olduğundan her zaman siren seslerine aşina oldu. Mahalledeki kişilere “Abi” polislere ise “Amca” diyerek büyüyen Uzi, 2016 yılında Lil Murda ile tanışma fırsatı bularak ikisinin de ortak noktası olan Rap yapmaya başladı.

Uzi kimdir? Utku Yalçınkaya kaç yaşında, nereli?

Murda ile beraber ismi “Output Nr.1” albümlerini GNG adı altında ve M.O.B. etiketi ile çıkardılar. İkili daha sonra 2019 yılında solo olarak kariyerlerine devam etme kararı alarak ayrıldılar.

Uzi, M.O.B Entertainment ile ilk solo albümü olan “FAVELA” isimli albümünü çıkardı. Altı şarkının yer aldığı “FAVELA” albümü’nün klibi Küba’nın Havana kentinde çekildi.

Uzi kimdir? Utku Yalçınkaya kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Utku Yalçınkaya uzi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.