Üzerine yanan ağaç düştü, askeri helikopterle hastaneye götürüldü

Muğla'daki yangınlara müdahale eden ekipteki bir orman görevlisinin üzerine yanan ağaç düştü. Yaralanan personel, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Arama Kurtarma helikopteri ile olay yerinden alındı ve Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Şenyayla Mahallesi Ardıçova mevkiinde orman yangınına müdahale eden gönüllü Hakan Tutuş ve orman işçisi Selim Korkmaz'ın söndürme çalışmaları esnasında üzerlerine ağaç düştü.

Üzerine yanan ağaç düştü, askeri helikopterle hastaneye götürüldü

Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yaralılardan biri Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Arama Kurtarma helikopteri ile diğeri de ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Üzerine yanan ağaç düştü, askeri helikopterle hastaneye götürüldü - Resim : 2

Milli Savunma Bakanlığı, videosunu yayımladığı olayı şu mesajla açıkladı: "Muğla/Merkez Ardıçovası mevkisinde yanan bir ağacın üzerine düşmesi sonucu yaralanan bir orman görevlisi, Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait Arama Kurtarma helikopteri ile olay yerinden alınarak Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi."

 

Üzerine yanan ağaç düştü, askeri helikopterle hastaneye götürüldü ile ilgili etiketler Muğla Orman Yangını Milli Savunma Bakanlığı askeri helikopter orman görevlisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.