Üzerine düşen tomruk sonu oldu! Kepçe operatörü gözaltında!

Sakarya’nın Hendek ilçesinde üzerine kamyon kasasından tomruk düşen işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tomruk indirmek için kepçe kullanan operatör ise gözaltına alındı.

Olay, Sakarya'nın Hendek ilçesi Servetiye Mahallesinde meydana geldi.

TOMRUK, ÜZERİNE DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, V.K. (52) ile kepçe operatörü olan M.S.(44) kamyonda bulunan tomrukları indirmek için çalışma başlattı. Tomruklar kamyondan indirildiği esnada başka bir tomruk V.K.’nın üzerine düştü.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıyı Hendek Devlet Hastanesine sonrasında ise Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk etti.

V.K. HAYATINI KAYBETTİ, KEPÇE OPERATÖRÜ GÖZALTINDA

V.K., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken kepçe operatörü gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üzerine düşen tomruk sonu oldu! Kepçe operatörü gözaltında! ile ilgili etiketler Sakarya tomruk kepçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.