Üzerinde 1 milyon dolarlık banknot ele geçirildi

Kütahya'da bir otomobili alınan istihbarat üzerine durduran jandarma ekipleri araç içerisindeki kişilerin üzerini aradı. Yapılan arama sırasına araçta bulunan kişinin üzerinde 1 milyon dolarlık bir banknot ve bu banknota ait sertifika ele geçirildi. Söz konusu banknotun ABD'li iş adamlarına koleksiyon amacıyla verildiği belirlendi. Banknot, sahte olup olmadığının tespiti için Merkez Bankası'na gönderilecek.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ile Tavşanlı Karakolu ekipleri, elde ettikleri bir istihbarat üzerine Çobanköy mevkisinde bir otomobili durdurdu. Otomobildekilerden birinin üst aramasında 1 milyon dolarlarlık banknot ele geçirildi.

Banknotun ABD Merkez Bankası tarafından bastırılarak bazı ABD'li iş adamlarına koleksiyon amacıyla verildiği tespit edildi.

Ele geçirilen banknot ve belgenin, gerçek olup olmadığının tespiti için Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na gönderileceği öğrenildi.,

Gözaltına alınan Ş.G., M.Ş, ve Z.B. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Üzerinde 1 milyon dolarlık banknot ele geçirildi ile ilgili etiketler Kütahya Jandarma Dolar Para
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.