"Uzaylılar Dünya'ya iniş yaptı!"

Dünyanın en prestijli üniversiteleri arasında yer alan Harvard Üniversitesinden Prof. Abi Loeb, uzaylıların dünyaya iniş yaptığını aktardı. Prof. Loeb aynı zamanda dünyaca ünlü bilim insanı Stephen Hawking'in de çok yakın arkadaşıydı.

Evrende yalnız olup olmadığımıza dair sorular uzun yıllardan beri bilimin yanıtlamaya çalıştığı konular arasında geliyor. İlgili akademik çalışmalar sürdürülmeye devam ederken Harvard Üniversitesinden Prof. Avi Loeb, uzaylıların dünyay çoktan ziyaret ettiğini iddia etti. 

Dünyanın en önemli bilim insanları arasında yer alan Stephen Hawking'in de çalışma arkadaşı olarak bilinen Loeb, en son yayınladığı "Extraterrestial: The Firs Sign of Intelligent Life Beyond Earth" (Dünya Dışı: Dünyanın Ötesinde Akıllı Yaşamın İlk İşareti) adlı kitabında, uzaylıların yaklaşık olarak 5 yıl önce dünyaya geldiklerini kaydetti.

"2017'DE DÜNYAYA GELDİLER"

2018'de hayatını kaybeden Stephen Hawking'in çalışma arkadaşı Loeb, kitabında uzaylıların dünyayı ziyaret ettiğini şu sözlerle aktardı:

“2017 yılının Ekim ayında uzaylı ziyaretçiler dünyaya geldi. Astronomlar çok hızlı hareket eden bir obje gördü ve bunun başka bir yıldızdan gelmiş olduğuna kanaat getirdi” dedi.

HIZLANMAK İÇİN IŞIK KULLANIYORLAR

Dünyaya gelen uzaylıların Hawaii dilinde gezgin anlamına gelen Oumuamu kelimesiyle adlandırıldığını ve hızlanmak için ışın kullandıklarını söyleyen Loeb şu ifadeleri kullandı:

"BAŞKA KÜLTÜRLERİ BULMAYA ÇALIŞMALIYIZ"

“Kullandıkları araç bir tekneye benziyordu fakat hızlanmak için ışık kullanıyorlardı. Biz kendimizi eşsiz ve özel görme küstahlığına sahibiz. Burada doğru yaklaşım mütevazı olmak olmalı. Başka kültürler olduğunu bilmeli ve onları bulmaya çalışmalıyız.

 Normalde meteorların yakınlarındaki bir yıldızın çıkardığı gaz ya da parçacıklar tarafından hızlanması normal bir şey fakat orada böyle bir durum yoktu. Ayrıca parlayıp sönüyordu. Bu da onun parlak bir metalden yapılma olduğunu gösteriyor"

 

"Uzaylılar Dünya'ya iniş yaptı!" ile ilgili etiketler uzay Uzaylı Stephen Hawking Abi Loeb
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.