Uzaydan Gelen Fırtına filminin konusu nedir? Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları kimlerdir?

16 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Uzaydan Gelen Fırtına filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Uzaydan Gelen Fırtına hangi kanalda, Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

16 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Uzaydan Gelen Fırtına adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Uzaydan Gelen Fırtına 2017 yılında vizyona girmiştir. Uzaydan Gelen Fırtına adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Uzaydan Gelen Fırtına filminin konusu nedir? Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları kimlerdir?

Uzaydan Gelen Fırtına Filminin Konusu Nedir?

Dünya'nın önde gelen liderleri, eşi benzeri görülmemiş bir dizi doğal felaket dünyayı tehdit ettikten sonra, küresel iklimi kontrol etmek ve herkesi güvende tutmak için karmaşık bir uydu ağı oluşturmak üzere bir araya gelirler.

Uzaydan Gelen Fırtına filminin konusu nedir? Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları kimlerdir?

Fakat bir şeyler ters gider ve Dünya'yı korumak için yapılan sistem ona saldırmaya başlar. Dünya çapında bir jeostrome yaklaşmaktadır ve dünyadaki her şeyi silip süpürmeden önce bir çözüm yolu bulunmazsa her şey yok olacaktır...

Uzaydan Gelen Fırtına Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Dean Devlin

Oyuncular: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish

Tür: Bilimkurgu, Aksiyon

Yapım Yılı: 20 Ekim 2017 / 1s 49dk

Uzaydan Gelen Fırtına filminin konusu nedir? Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Uzaydan Gelen Fırtına filminin konusu oyuncuları kimdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.