"Havadan, karadan, denizden ve uzaydan bile vururuz"

ABD'li komutan Jeffrey L. Harrigian, Rusya'nın Kaliningrad şehrini havadan, karadan, denizden ve hatta uzaydan bile vurabileceklerini söyledi.

ABD'nin Avrupa, Afrika ve NATO Hava Kuvvetleri Komutanı Jeffrey L. Harrigian, Rusya'nın Kaliningrad şehrinin hava savunma sistemini geçmek için bir planları olduğunu söyledi.

Harrigian, "Gerekirse havadan, karadan, denizden ve uzaydan bile vururuz" dedi. Breaking Defense'in haberine göre Harrigian, Rusya'nın Avrupa'daki 'olası saldırganlığına anında yanıt vermeye' hazır olduklarını söyledi.

"BİR GÜN GEREKİRSE BU PLANI HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Harrigian, "Bu durumda, havadan, karadan, denizden, uzaydan saldırılar ve ayrıca siber alandaki saldırılar ile elektronik harp dahil kapsamlı taarruz gerçekleştirilecek. Bu şema üzerinde çalışıyoruz. Bu planları her zaman düşünüyoruz ve eğer bir gün gerekirse bu planı hayata geçirmeye hazır olacağız" dedi.

ABD'li general, Pentagon'un geliştirdiği planla ilgili detayları açıklamadı.

"Havadan, karadan, denizden ve uzaydan bile vururuz" ile ilgili etiketler ABD NATO Avrupa Afrika
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.