Uzaya gitme hayali suya düşen Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu

Sosyetenin ünlü ismi Ahu Aysal, yıllar önce uzaya seyahat etmek için bir şirketle anlaşmış ancak o şirket Elon Musk'a satılmıştı. Aysal da bunun üzerine parasından ve hayallerinden olmuştu. Elon Musk'a dava açtığını belirten Ahu Aysal, ''Elon Musk'ın firmasıyla mahkemeliğim, 100 bin dolarım gitti. Paramla rezil oldum. Ya paramı verecekler ya da beni uzaya gönderecekler.'' diye isyan etti.

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Ahu Aysal, önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere yansıdı. Yıllar önce uzaya gitmek için anlaştığı şirketin Elon Musk'a satılması üzerine hayalleri suya düşen Ahu Aysal, mağdur olduğunu söyledi. Yıllar önce uzaya gidebilmek için bir şirketle anlaşan Ahu Aysal, hem parasından hem de hayallerinden oldu.

 


''100 BİN DOLARIM GİTTİ''


Elon Musk'a dava açtığını söyleyen Ahu Aysal, “Şirketi Elon Musk’a satmışlar. Onun firmasıyla mahkemeliğim. 100 bin dolarım gitti. Bu zamanda 100 bin dolar az mı? Beni uzayla ilgili çalışmalara da yollamışlardı. Yer çekimi olmayan ortamlarda uçaklarda gezmiştim” dedi.

Yıllar önce uzaya gidebilmek için bir şirketle anlaşan Ahu Aysal, şirketin Elon Musk’a satılması üzerine hem parasından hem de hayallerinden olduğunu söyledi.


''PARAMLA REZİL OLDUM''

Hürriyet'te yer alan habere göre; Mahkemenin devam ettiğini söyleyen Ahu Aysal, “Paramla rezil oldum. Ya paramı verecekler ya da uzaya gönderecekler. Ama ben uzaya gitmeye razıyım. Mars’a kalmak üzere bile giderim. Pek normal değilim” ifadelerini kullandı.

 Uzaya gitme hayali suya düşen Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu - Resim : 2

 

Uzaya gitme hayali suya düşen Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu ile ilgili etiketler Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.