Uzay araştırmacısı Kuzey Atacan: Liderler uzaylılar tarafından yönetiliyor!

Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi’ni kuran, araştırmacı Kuzey Atacan, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e çarpıcı açıklamalar yaptı...

Uzay araştırmacısı Kuzey Atacan, ABD Başkanı Trump gibi bazı liderlerin yaptığı ilginç açıklamalara anlam vermeye çalışan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e Beyaz Saray’da dünya dışı varlıkların görüntülendiğini belirterek, Obama’nın korumasının uzaylı olduğunu ve ülkelerin liderlerini yöneten dünya dışı varlıkların bulunduğunu iddia etti.

Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın UFO toplantılarını yönettiğini anlatan Atacan, Clinton’ın başkanlık döneminde UFO’ları ortaya çıkartacağını açıkladığını hatırlattı.

Atacan aynı zamanda eski Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev’in dünya dışı varlıkların çok tehlikeli olduklarını, insanlara saldırabileceğini ve gökten gelecek saldırılara karşı hepimizin hazırlıklı olması gerektiğini belirttiğinin altını çizdi.

KADIKÖY'DE KARŞISINA ÇIKTI

Atacan, ayrıca 'Reptilian' adında bir ırk türü tarafından Kadıköy’de rahatsız edilerek evine kadar takip edilen bir kadından bahsetti. Kadını rahatsız eden varlığın kertenkele gibi hareket eden ve göz yapısı sürüngene benzeyen bir tür olduğunu öne sürdü.

APOLLO 20 GEMİSİNDEKİ GİZEMLİ MUMYA

Kuzey Atacan, Apollo 20 isimli devasa bir geminin enkazının bulunduğunu belirtti. Enkazın içinde dünya dışı varlıklar ile birlikte kullandıkları alfabeleri, teknolojileri ve fanuslar içinde değişik varlık türlerine ait kadavralara rastlandığını, hatta kadın olan dünya dışı bir varlık türünün mumyasının bulunduğunu belirterek mumyanın Amerikalılar tarafından incelendiğini iddia etti.

Mevlüt Yüksel’in bu çok konuşulacak röportajında;

- Devlet başkanlarını uzaylılar mı yönetiyor?

- Uzaylılar tehlikeli mi, insanlara saldırır mı?

- Devlet başkanları uzaylıların saldırısına karşı bir silah geliştiriyor mu?

- Uzaylılar yangın ya da sel felaketi yaratabilir mi?

- Çin'de ortaya çıkan Corona virüsünün uzaylılar ile bir ilgisi var mı?

- ABD uzaylılar ile görüşüyor mu? 

- Uzaylılar Türkiye ile irtibat kuracak mı?

- Uzaylılar insanları neden takip ediyor?

- Uzaylılar insanların zihnini kontrol edebiliyor mu?

- Uzaylılardan korunmak için ne yapmalıyız?

- Tarlalarda ortaya çıkan ilginç izleri uzaylılar mı yapıyor?

- Uzaylılar nerelerde görülüyor?

- Türklerin ataları dünya dışı varlıklardan mı geliyor?

- Uzaylılar hangi dili konuşuyorlar? 

- Atatürk uzaylıları neden araştırdı?

- Uzaylıların Türkler ile bir ilgisi var mı?

- Ay’da uzaylılar mı yaşıyor?

gibi soruların yanıtları ve Kuzey Atacan’ın iddiaları, Mevlüt Yüksel’in gerçekleştirdiği röportajın üçüncü bölümünde yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.