Uzaktan Eğitime Bir Fikrim Var uygulaması! Uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?

MEB, öğrenci ve öğretmenlerin görüşlerini paylaşacağı ‘Uzaktan eğitime bir fikrim var’ uygulamasını başlattı. Peki, 2020 uzaktan eğitim ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Ziya Selçuk, “Uzaktan Eğitime Bir Fikrim Var” diyen herkese seslenerek, “Sadece uzmanların değil; tüm öğretmenlerin, okul yöneticilerinin, ailelerin çok özgün fikirleri var. Her birinden yararlanabilmek için “Uzaktan Eğitime Bir Fikrim Var” paylaşım sitesini açtık. Her yurttaşımız uzaktan eğitime ilişkin fikrini buraya yazabilir. Herkesin fikrine ihtiyacımız var.” İfadelerine yer verdi.

2020 UZAKTAN EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim sürecinin 31 Ağustos’ta, yüz yüze eğitimin ise 21 Eylül tarihinde başlanacağını söyledi. 21 Eylül’den itibaren aşamalı ve seyreltilmiş eğitime başlanacağı ifade edildi.

Uzaktan Eğitime Bir Fikrim Var uygulaması! Uzaktan eğitim ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Ziya Selçuk uzaktan eğitim Bir fikrim var
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.