Uzaktaki sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Askerdeki sevgiliye romantik etkileyici aşk sözleri

Uzaktaki sevgiliye Sevgililer Günü mesajları! 14 Şubat’ta sizde askerdeki sevgiliye romantik bir aşk sözü ile O’nu unutmadığınızı göstermek istiyorsanız bu özel Sevgililer Gününü asla kaçırmayın. İşte, uzaktaki sevgiliye romantik etkileyici aşk sözleri…

Uzaktaki sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! 14 Şubat Sevgililer Gününde askerdeki sevgilinize göndereceğiniz romantik ve duygusal bir aşk sözü ile O’nu asla unutmadığınızı gösterin. Sizin için hazırlanan en duygusal 14 Şubat romantik etkileyici aşk sözleri arasından istediğinizi seçin.

Uzaktaki Sevgiliye Sevgililer Günü Mesajları

Gönlümün sahibi, mutluluk güneşim Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sen benim bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin Sevdiğim. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Birlikte el ele, göz göze geçireceğimiz bayramlar geçirmek dileğiyle Sevgililer Günün olsun sevgilim.

Biz güzel sözlerle büyümedik ki yalan sözlerle hayata bakalım. Benim tek güzel sözüm de özüm de sensin sevgilim. Sevgililer Günün kutlu olsun Bitanem.

Uzaktaki sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Askerdeki sevgiliye romantik etkileyici aşk sözleri

Seni yıldızlar kadar çok seviyorum. Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın bana, tek fark onlar milyonlarca, sen bir tanesin. Bitanem Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sevginle kalbimde açtığın çiçekler hiç solmayacak. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım.

Benim bu hayatta sahip olduğum her şeyimden daha değerli olan sevgilim seni çok seviyorum. Sevgililer Günü kutlu olsun Aşkım.

Yüreğin umutla, günlerin bin bir mutlulukla dolsun canım, cananım, hayatımın anlamı. Sevdiklerin sonsuza kadar yanında olsun. Güler açan yüzün hiç solmasın, Sevgililer Günün kutlu olsun.

Hayatıma anlam katanım, yarınıma umutla bakışım Sevgililer Günün kutlu olsun.

Askerdeki Sevgiliye Güzel Sözler

Sen şafak say ben sensizliği sayayım, sen düşmana kurşun sık ben sensizliği kurşuna dizeyim. Sen beni düşün ben senin için öleyim.

Bu kalbe bir kere adın yazıldı bir daha silinmeyecek, bu ömrüm ömrüne adandı son nefesim seninle olacak.

Sensiz çok zor geçiyor günlerim, ben hep seni özlerim, ben hep seni beklerim. Seni özledikçe gözlerimden her gün yaşlar dökerim.

Canım sevgilim sen vatan nöbetindesin, ben ise senin nöbetindeyim, sensizliğin nöbetindeyim. Biliyorum bir gün bu nöbetlerimiz bitecek, seven bu kalpler kavuşacak.

Askerlik değildir yüreğimi acıtan, sensizliktir be Bitanem.

Uzaktaki sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Askerdeki sevgiliye romantik etkileyici aşk sözleri - Resim : 2

Aşkım yattığın yatağın, sevgim üzerine örttüğün yorganın, yüreğime başını koyduğun yastığın olsun. Sen yeter ki rahat uyu Aşkım.

Benim şimdi sana ihtiyacım var. Senin gülüşüne, senin bakışına, canım sevgilim deyişine, sana çok ihtiyacım var canım sevgilim seni çok özledim.

Asker oldun sevdiğim, ben şimdi sensizliği neyleyim, günlerim geçmiyor her gün sensizlik nöbetindeyim.

Bu vatan bizimdir buna ferman gerekmez, benim askerim kendini canından çok seven sevdiğini hiç unutmaz.

Nasıl bir kalbim var böyle; seni görüyorum güp güp atıyor, sen yoksun acı acı atıyor. Ama canım sevgilim bu kalbim her zaman senin için atıyor.

Sen kaç nöbetindesin bilemiyorum ama ben her gece senin için sensizlik nöbetini tutuyorum.

Biliyorum o on iki ay geçecek, o şafak bir gün doğan güneş diyecek, işte o doğan güneş bizim için doğacak Aşkım.

Merhaba elleri tetikte nöbet tutan asker, ben seni canı kadar çok seven ve senin teskereyi alıp gelmeni heyecanla bekleyen sevdiğinim. Seni çok seviyorum askerim.

Ben hayatta şu üç şeyi çok sevdim sevgilim; bir güneşin doğuşunu, iki yağmurun yağışını, üç senin yürek yakan bakışını.

Canım Askerim sen vatan nöbetindesin, ben ise sensizlik nöbetindeyim. İkimizde bu nöbetleri bitirip tekrar eski günlerde olduğu gibi çok mutlu olacağız.

Sen şimdi ya uykudasın, ya da nöbetsin, canım askerim sen her zaman benim kalbimdesin.

Sen geldiğin zaman bana askerlik anılarını anlatırsın ben sana sensiz geçmek bilmeyen günlerin acısını. Sen yeter ki gel ben hiçbir şey demeden sadece sana bakarım. Seni çok özledim askerim.

Askerimin otobüsü korna çalarak gidiyor, yârimden ayrı kaldım yüreğim yanıyor, söyle bana söyle sevgilim bu ayrılık çabuk geçer mi?

Seni uzun süre göremeyecek olmam dünyanın sonu değil ama sen her zaman benim sol yanımda olacak dünyamsın.

Geceler boyu seni düşünürüm aklımda senin güzelliğin, dilimde yalnızca senin adın var sevgilim. Gece nöbetleri de neymiş benim için, ben senin için bu ömürde sonuna kadar nöbetçiyim.

 

Uzaktaki sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Askerdeki sevgiliye romantik etkileyici aşk sözleri ile ilgili etiketler uzaktaki sevgililer mesajlar askerdeki sevgiliye mesajlar sevgililer günü mesajları 14 Şubat mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.