Uzaklaştırma cezası alan öğrenci müdürü bıçakladı

Gaziantep'te okuldan uzaklaştırılan 9. sınıf öğrencisi Fevzi A., okul müdürü Ercan Bahadır'ı kolundan bıçakladı. Yaralanan eğitimci hastaneye kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde Mavikent mahallesindeki Mavikent Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle uzaklaştırılan 9. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Fevzi A., babası ile birlikte müdür Ercan Bahadır ile görüşmek için okula geldi.

GÖZALTINA ALINDI

Baba ve oğlu ile okul bahçesinde karşılaştıkları Ercan Bahadır arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Fevzi A., yanındaki bıçağı çekip, Bahadır'ı kolundan yaraladı.
Ercan Bahadır, öğretmenlerin çağırdığı ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Okulun güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirilen Fevzi A. ve babası da gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İKİ GÜN ÖNCE EVİNE ZİYARETE GİTMİŞ

Öğretmenlerin, başarısız olduğu için sınıf tekrarı yapan Fevzi A.'nın evini iki gün önce ziyaret ettiği, çocuklarının sorunlarının giderilmesi konusunda aile ile görüştüğü belirtildi.

Uzaklaştırma cezası alan öğrenci müdürü bıçakladı ile ilgili etiketler Gaziantep Öğretmen Öğrenci bıçaklama Mavikent Anadolu Lisesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.